Lolly Wafel PRO Wafelijzer

De Lolly Wafel PRO is een hoogwaardig professioneel wafelijzer met gietijzeren bakplaten voor lollywafels, ook wel bekend als een 'wafel op een stokje' van het merk Roller Grill.

Meer details

Op voorraad

 Waardering :

5
5,00/5 - 1 review

Schrijf een review Bekijk Reviews Bekijk Reviews

€ 598,95

€ 495,00   excl. BTW

Meer informatie

Lolly Wafel PRO Wafelijzer

 

Deze hoogwaardig professionele lollywafelmaker van 'Roller Grill' is uitgevoerd met duurzame gietijzeren bakplaten en een speciale gepatenteerde afneembare goot om het overtollige wafelbeslag op te vangen. Dit wafelijzer is gebouwd van hoogwaardig RVS en wordt geleverd met een digitale timer. De gietijzeren bakplaten hebben een hoge warmtegeleiding wat resulteert in een mooie en egaal gebakken wafel. Al met al is dit een ware topper in het segment van de professionele lollywafelmakers die zelfs de Duitse tegenhanger overstijgt en daarbij ook nog eens veel goedkoper is. Daarbij krijgt u exclusief bij Funky-Kitchen.nl maarliefst 2 jaar garantie op dit apparaat!

 

2 jaar garantie!

 

Commerciële informatie

Omzetpotentieel
In 1 bakgang kun je 4 lollywafels bakken met een gemiddelde baktijd van 2,5 minuut. Uiteraard moet je ook rekening houden met de tijd die je nodig hebt om de machine te vullen en te legen dus daar rekenen we een halve minuut per bakgang voor. Dit komt dan neer op een totale capaciteit van 80 lollywafels p/uur. Met een gemiddelde verkoopprijs van €3,- p/stuk kom je op een totale omzet van €240,- p/uur per lollywafelijzer.

 

Winst
Als ondernemer is het belangrijk dat je ook winst maakt want naast omzet maak je ook kosten en daarbij moet je ook nog BTW afdragen. Wanneer je de BTW en ruim gerekend ca. €0,50 per lollywafel aan inkoopkosten voor beslag, stokjes, toppings en disposables aftrekt dan bedraagt de brutowinst 186,- p/uur per lolly wafelijzer!

 

Return on investment
Dit apparaat kost €495,- excl. BTW en we hebben hierboven uitgerekend dat je bij een volledige bezetting een brutowinst van €186 euro p/uur kunt dus dat betekent dat je de investering van het lollywafelijzer in minder dan 3 uur hebt terugverdiend! Je hoeft dus geen econoom te zijn om te begrijpen dat je dit apparaat in no-time hebt terugverdiend en kunt beginnen met geld verdienen.

 

 

Producteigenschappen

Merk: Roller Grill
Capaciteit:
4 lollywafels
Bakplaten: Gietijzer
Opwarmtijd: ca. 15 min. 250°C
Afmetingen (bxdxh):
30,5 x 44 x 23cm
Gewicht: 19 kg
Vermogen: 1,6 kw
Spanning: 220-240V
Land van herkomst: Frankrijk
Garantie: 24 maanden
Extra's: Digitale timer, staalborstel

Reviews Reviews (1)

Waardering:
0 1 2 3 4
5,00/5
Gebaseerd op 1 review Schrijf een review
0 1 2 3 4
(5/5

Ben je tevreden over onze producten? Laat het ons dan weten! Je kunt hier jouw recensie achterlaten.

Pagina : 1