ACTIE Topping Verwarmer & Dispenser (dubbel) Bekijk groter

Chocolade Chocopasta Saus Verwarmer (dubbel)

WI/2

De WARM-IT dubbele chocolade saus, chocopasta verwarmer & dispenser van Roller-Grill is dé oplossing om allerlei soorten toppings zonder morsen en onnodig verspillen over je bakproduct, desert of ijscoup te spuiten.

Meer details

Op voorraad

 Waardering :

0
0/5 - 0 reviews

Schrijf een review Bekijk Reviews Bekijk Reviews

€ 401,72

€ 332,00   excl. BTW

-20%

€ 502,15

Meer informatie

Chocolade Chocopasta Saus Verwarmer (dubbel)

 

De WARM-IT dubbele topping verwarmer & dispenser van Roller-Grill is dé oplossing om 2 verschillende toppings te verwarmen en zonder morsen en onnodig verspillen over je bakproduct spuiten. Hij is geschikt voor alle smeltproducten zoals bijv. nutella, chocolade, caramel, honing, vruchtensauzen, kaassaus om lollywafels, crepes, wafels, churros, poffertjes, donuts, gebak, ijs, nachos zonder gedoe van een heerlijke en vooral sierlijke topping te voorzien. Met de thermostaat en de ingebouwde elektronische timer kun je de temperatuur eenvoudig regelen zonder risico van oververhitting of uitdrogen. Het verwarmingselement zit goed beschermd achter de wand van de roestvrij stalen container. Dit apparaat wordt geleverd met 2 knijpflessen die zijn uitgerust met 3 uitgangen voor een eenvoudig, nauwkeurige en sierlijke dosering.

 

Zeer gemakkelijk in gebruik
Zet de thermostaat op maximaal gedurende 15 min om de topping voor te verwarmen en vervolgens op 60°C om het product op temperatuur te houden.

 

2 jaar garantie

 

Producteigenschappen:

Gewicht: 4kg
Afmetingen: 310 x 210 x 230 mm
Spanning: 220-240V
Vermogen: 0,34 KW
Temp °C (min): 0
Temp °C (max): 90
Capaciteit: 2x 1 liter (2 flessen meegeleverd)

 

Geproduceerd in Frankrijk

Reviews Reviews (0)

Waardering:
0 1 2 3 4
0/5
Gebaseerd op 0 reviews Schrijf een review