ACTIE Topping Verwarmer & Dispenser Bekijk groter

Chocolade Chocopasta Saus Verwarmer

WI/1

De WARM-IT chocolade saus, chocopasta verwarmer & dispenser van Roller-Grill is dé oplossing om allerlei soorten toppings zonder morsen en onnodig verspillen over je bakproduct, desert of ijscoup te spuiten.

Meer details

Op voorraad

 Waardering :

5
5,00/5 - 1 review

Schrijf een review Bekijk Reviews Bekijk Reviews

€ 256,52

€ 212,00   excl. BTW

-20%

€ 320,65

Meer informatie

Chocolade Chocopasta Saus Verwarmer

 

De WARM-IT chocoladesaus, chocopasta saus verwarmer & dispenser van Roller-Grill is dé oplossing om je topping te verwarmen en zonder morsen en onnodig verspillen over je bakproduct spuiten. Hij is geschikt voor alle smeltproducten zoals bijv. nutella, chocolade, caramel, honing, vruchtensauzen, kaassaus om lollywafels, crepes , wafels , churros, poffertjes, donuts, gebak, ijs, nachos zonder gedoe van een heerlijke en vooral sierlijke topping te voorzien. Met de thermostaat en de ingebouwde elektronische timer kun je de temperatuur eenvoudig regelen zonder risico van oververhitting of uitdrogen. Het verwarmingselement zit goed beschermd achter de wand van de roestvrij stalen container. Dit apparaat wordt geleverd met 2 knijpflessen die zijn uitgerust met 3 uitgangen voor een eenvoudig, nauwkeurige en sierlijke dosering.

 

Zeer gemakkelijk in gebruik
Zet de thermostaat op maximaal gedurende 15 min om de topping voor te verwarmen en vervolgens op 60°C om het product op temperatuur te houden.

 

2 jaar garantie

 

Producteigenschappen:

Gewicht: 2kg
Afmetingen: 225 x 175 x 225 mm
Spanning: 220-240V
Vermogen: 0,17 KW
Temp °C (min): 0
Temp °C (max): 90
Capaciteit: 1 liter (2 flessen meegeleverd)

 

Geproduceerd in Frankrijk

Reviews Reviews (1)

Waardering:
0 1 2 3 4
5,00/5
Gebaseerd op 1 review Schrijf een review
0 1 2 3 4
(5/5

Jouw mening is belangrijk! je kunt hier een recensie schrijven.

Pagina : 1