Suikerspinstokjes 28cm 500st. Bekijk groter

Suikerspin Stokjes 28cm 500st.

Verpakking van 500st. bamboe suikerspin stokjes. Je wilt goedkope suikerspinstokjes kopen? Dan ben je bij Funky Kitchen aan het juiste adres! Deze voordelige stokjes voor suikerspinnen hebben een lengte van 28cm en een dikte van 3,5mm.

Meer details

Op voorraad

 Waardering :

5
5,00/5 - 1 review

Schrijf een review Bekijk Reviews Bekijk Reviews

€ 9,80

€ 8,10   excl. BTW

Datasheet

Lengte28 cm
Dikte3,5 x 3,5 mm
Verpakking500 stuks
Materiaalbamboe
Vormvierkant
Eindafwerkingstomp
Foodgradeja
ProductcategorieSuikerspinstokjes

Meer informatie

Suikerspin Stokjes 28cm 500 stuks

 

Bundel met 500 stuks goedkope suikerspin stokjes voor huis-tuin-en-keuken gebruik. Deze vierkante suikerspin stokjes hebben een lengte van 28cm en een dikte van 3,5mm.

Door het gebruik van bamboe zijn de niet alleen voordelig geprijsd maar ook hittebestendig en extra stevig waardoor ze geschikt zijn voor veel meer toepassingen dan alleen het maken van suiker spinnen. Zo worden deze stokjes veelvuldig gebruikt door creatieve gastronomen en funfood koks, maar ook modelbouwers en knutselaars maken dankbaar gebruikt van dit veelzijdige product.

Let op! Om de spinsuiker beter te laten hechten adviseren wij om deze stokjes eerst nat te maken voor gebruik. Ben je op zoek naar professionele suikerspinstokjes die uitsluitend zijn bestemd voor het maken van suikerspinnen? Dan kun je beter de suikerspinstokjes kopen van berkenhout omdat het de suiker makkerlijker hecht aan het ruwe opervlak van berkenhout.

Reviews Reviews (1)

Waardering:
0 1 2 3 4
5,00/5
Gebaseerd op 1 review Schrijf een review
0 1 2 3 4
(5/5

We zijn benieuwd naar jouw mening over onze producten! Je kunt hier jouw review achterlaten.

Pagina : 1