Bedrijfsinformatie

Onze webwinkel

Bij Funky-Kitchen.nl koop je alles wat je nodig hebt om zelf een heerlijke aardappel tornado te maken; zoals de snijmachine (+ reserve-onderdelen), speciale stevige én hittebestendige bamboestokken, kruidenstooiers en onze heerlijke Aardappel Twister kruidenmixen. Wij hebben onze kruiden speciaal laten ontwikkelen om het maximale smaakgenot uit jouw zelfgemaakte Aardappel Spiraal te halen. Je kunt deze kruiden dan ook nergens anders kopen! Smakelijk eten!

Wij verkopen aan consumenten maar ook aan professionele afnemers voor oa. evenementen, markten, braderieën, cafetaria’s en restaurants.

Funky-Kitchen.nl is dan ook niet voor niets dé Aardappel Spiraal specialist van Nederland en België!

Funky-Kitchen.nl is een website van:

Julianastraat 28
5151 VV Drunen
+31 (0) 647 140 111
mail@studiovortex.nl
www.studiovortex.nl
KvK-nr. 62261037
BTW nr. NL854733292B01

Klantenservice

Wij zijn telefonisch of via het contactformulier bereikbaar, van maandag t/m vrijdag, van 10.00 tot 17.00 uur. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder.

  +31 (0) 647 140 111

  • Op werkdagen vóór 17.00u besteld, volgende werkdag incl. zatredag geleverd!
  • 14 dagen op zicht
  • Levering uit voorraad
  • Eenvoudig & veilig betalen

Disclaimer

Copyright en inhoud

Teksten, lay-out en afbeeldingen en andere items op deze site vallen onder de bescherming van het auteursrecht. Kopieën, aanpassingen, vertalingen, bewerkingen, wijzigingen van het geheel of van een gedeelte van deze site, in welke vorm of op welke manier dan ook, zijn streng verboden, tenzij voorafgaandelijk schriftelijke toestemming is verleend door Studio Vortex.