Verzending & Retourneren

Verzending binnen Nederland

  • Briefpost + Track&Trace € 3,50
    Sommige artikelen in onze winkel passen door de brievenbus. Het systeem laat automatisch zien of deze verzendoptie voor jouw bestelling beschikbaar is. Je bestelling wordt dan als brievenbuspakje verstuurd en je krijgt van ons een track&trace om de bestelling te kunnen volgen. 
  • Pakketpost + Track&Trace € 5,95
    Wij versturen je bestelling per PostNL pakketpost en je krijgt van ons een track&trace om de bestelling te kunnen volgen.
Levertijd
Op werkdagen voor 17:00 uur besteld? Levering de volgende werkdag, en ook op zaterdag!
Voor brievenbus-zendingen moet u er rekening mee houden dat er op maandag geen post wordt bezorgd.

 

Verzending naar België

  • Pakketpost + Track&Trace € 7,95
    Wij versturen je bestelling per internationale pakketpost en je krijgt van ons een track&trace om de bestelling te kunnen volgen.

Levertijd
leveringen naar België worden binnen 1-3 werkdagen geleverd.

 

Retourneren

Het kan zijn dat je bestelling niet naar tevredenheid is. Particuliere klanten kunnen daarom de geleverde goederen, of een deel daarvan, binnen een zichttermijn van 14 dagen aan ons retourneren. Je krijgt van ons dan het aankoopbedrag terug.

Je kunt goederen alléén retourneren wanneer deze ongebruikt zijn, en verpakt in de originele verpakking, inclusief accessoires en bijbehorende documentatie. De kosten van de retourzending zijn voor je eigen rekening. Wanneer je goederen retour wilt sturen dien je ons hiervan vooraf op de hoogte te stellen via het contactformulier op de website. Je bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending dus je moet de producten op dusdanige wijze verpakken zodat deze niet kunnen beschadigd kunnen raken tijdens het transport. Verder raden we je aan het pakket traceerbaar en verzekerd te versturen zodat je, indien nodig, een afleveringsbewijs kunt overleggen.